Two Storey Dwelling in Nateley Scures

Planning permission was successfully achieved for the erection of a contemporary 6 bed detached two storey dwelling with associated triple garage and revised access on to the A30, within the countryside at Nately Scures in Hampshire.

The site formed part of a rear garden and after a lengthy dialogue with the Local Planning Authority as to its current and previous use Bell Cornwell were able to demonstrate that the site, as a garden in the countryside, was previously developed land. This important turning point ensured that the scheme was policy compliant and the application was later approved under delegated powers.

For more information on this project please contact Associate, Mike Cole.

Client
Private
Architects
Morse Webb
Local Authority
Basingstoke and Deane Borough Council
Back to our success stories

Want to talk?

Contact us today

Contact us today

  • For more information about our privacy practices please view our privacy policy. By submitting this form you agree that we may process your information in accordance with these terms.
  • Do you want to contact a particular office, or is it a general enquiry?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.